Πέτυχε την 8η σερί νίκη της η Γιούτα με πρωταγωνιστή τον Μπούζερ
Η Γιούτα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και πανηγύρισε την 8η στη σειρά νίκη της, μέσα στο Μέμφις επί των Γκρίζλις με 110-91. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάρλος Μπούζερ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ στο πρώτο ματς των Γκρίζλις από την ημέρα της ανταλλαγής του Πο Γκασόλ.
Η Γιούτα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και πανηγύρισε την 8η στη σειρά νίκη της, μέσα στο Μέμφις επί των Γκρίζλις με 110-91.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάρλος Μπούζερ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ στο πρώτο ματς των Γκρίζλις από την ημέρα της ανταλλαγής του Πο Γκασόλ.
Στο Κλίβελαντ, με ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς που είχε 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ οι Καβαλίερς επικράτησαν άνετα των Κλίπερς με 98-84.
Στο Μιλγουόκι, ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι ήταν όλα τα λεφτά στη νίκη των Ρόκετς στην έδρα των Μπακς με 91-83. Ο σταρ των Ρόκετς πέτυχε 33 πόντους σ ένα ματς, που παρακολούθησαν τηλεοπτικά 200 εκατομμύρια άνθρωποι!
Κι αυτό γιατί συγκρούστηκαν οι δύο Κινέζοι άσοι του ΝΒΑ, ο Γιάο Μινγκ που είχε 12 πόντους κι ο Γι Γιανλιάν που έμεινε στους 6 με 1/10 σουτ.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.