Με εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο Πανελλήνιος 80-67 τον Αρη στο «Basketorama»
Ο Πανελλήνιος επικράτησε του Αρη με 80-67 στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης», που διεξάγεται στην Κύπρο. Οι «Ολυμπιονίκες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (23-8). Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σκλάβος με 18 πόντους (4 τρίπ.) ενώ από τον Αρη ο Μάσεϊ είχε 21.
Ο Πανελλήνιος επικράτησε του Αρη με 80-67 στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης», που διεξάγεται στην Κύπρο. Οι «Ολυμπιονίκες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (23-8).
Στη συνέχεια, παρά την προσπάθεια του Αρη, κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 80-67. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σκλάβος με 18 πόντους (4 τρίπ.) ενώ από τον Αρη ο Μάσεϊ είχε 21.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.