Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Με Τομάσεβιτς ο Παναθηναϊκός στο τουρνουά «Τ. Κουταλιανός»

Με Τομάσεβιτς ο Παναθηναϊκός στο τουρνουά «Τ. Κουταλιανός»

Με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς να λαμβάνει μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με βάρη και μπάσκετ. Ο Σέρβος σέντερ έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, αντίθετα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που απουσίασε. Το πρωί της Πέμπτης (09.50) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ρόδο προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Τ. Κουταλιανός» με πρώτο αντίπαλο το απόγευμα τη ίδιας ημέρας τον Πανιώνιο (19:00). Παράταση αγωνίας για Γιασικεβίτσιους.

66

Με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς να λαμβάνει μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με βάρη και μπάσκετ. Ο Σέρβος σέντερ έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, αντίθετα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που απουσίασε. Το πρωί της Πέμπτης (09.50) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ρόδο προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Τ. Κουταλιανός» με πρώτο αντίπαλο το απόγευμα τη ίδιας ημέρας τον Πανιώνιο (19:00).

Στη Ρόδο δεν θα ταξιδέψουν οι πέντε διεθνείς του Παναθηναϊκού που έχουν πάρει άδεια για να ξεκουραστούν από το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, υπομονή κάνει και από ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί να κάνει και στο εγγύς μέλλον ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο μάνατζερ του Λιθουανού πόιντ γκαρντ, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι έχει ενημερώσει την «πράσινη» ΚΑΕ πως σύντομα θα έχει νεότερα από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο «Σάρας» θα ντυθεί άμεσα στα «πράσινα» ακόμη κι αν βρεθεί η «χρυσή τομή» για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στο ΝΒΑ.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κίνηση και ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από το ΝΒΑ (κυρίως από το Κλίβελαντ). Ο Λιθουανός διεθνής έχει συμβόλαιο 4 εκατ. δολαρίων με το Γκόλντεν Στέιτ, ποσό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι Γουόριορς. Οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ θεωρούν επίσης μεγάλο το ποσό που θα πρέπει να του πληρώσουν σε περίπτωση ανταλλαγής και μόνο αν ο Γιασικεβίτσιους συμβιβαστεί στα περίπου δύο εκατ. μπορεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ ή να μείνει ελεύθερος έναντι αυτού του ποσού από τους Ουόριορς.

Πλέον, ο Γιασικεβίτσιους καλείται να αποφασίσει ο ίδιος -μαζί με τη σύζυγό του που κάνει καριέρα ως μοντέλο στις ΗΠΑ αν έχει φτάσει η στιγμή για επιστροφή στην Ευρώπη. Πάντως, στη συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπός του στη Μαδρίτη πρώτα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εν συνεχεία με τον μάνατζερ των «πρασίνων» Μάνο Παπαδόπουλο, ο Γιασικεβίτσιους έστειλε μήνυμα πως αν αποφασίσει… Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η οικονομική πρόταση των «πρασίνων» αφορά διετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 7 εκατ. ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα πριμ. Δεδομένο είναι ότι ούτε προσύμφωνο, ούτε υπογραφή του «Σάρας» έχουν αποσπάσει οι «πράσινοι» και προς το παρόν όλα παραμένουν ρευστά. Ο Μπαλντούτσι φρόντισε να στείλει μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο στην Ευρώπη με δηλώσεις του πως όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να κάνει… αρκετή υπομονή!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο