Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Αλί Μπουζιάν για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ
Ο γαλλοαγλερινός πλέι μέικερ Αλί Μπουζιάν θα ολοκληρώσει - όπως όλα δείχνουν - τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, αρκεί πρώτα να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ντιζόν. Ο έμπειρος αθλητής αναμένεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο γαλλοαγλερινός πλέι μέικερ Αλί Μπουζιάν θα ολοκληρώσει – όπως όλα δείχνουν – τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, αρκείπρώτα να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ντιζόν. Ο έμπειρος αθλητής αναμένεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Παρασκευήγια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ζήτημα δοκιμής του, δεν τίθεται. Ο 30χρονοςείναι διατεθειμένος να λύσειτο συμβόλαιο του με τη Ντιζόν (βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα, για να λυθεί κοινή συναινέσει), οπότε θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ουσιαστικά εντάσσεται επίσης στο πλαίσιο των λύσεων ανάγκης. Ο Αλί Μπουζιάν αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Τουλούζ (1995-99). Ακολούθησε μια πενταετία στην Γκραβελίν όπου στην καλύτερή του χρονιά (2001-02) έδινε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους. Τη σεζόν 2004-05 συνεργάστηκε με την Παρί, ενώ τη περίοδο 2005-06 αγωνίστηκε στην Προκόμ Τρεφλ.
Πέρυσι ήταν παίκτης της Ντιζόν με την οποία δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Επί της ουσίας, ουδέποτε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια ομάδα, στον ΠΑΟΚ όμως καλείται να αποτελέσει τον ιθύνων νου του συνόλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.