Την Τρίτη η προεπιλογή Γιαννάκη για Eurobasket – Ραντεβού με Αρη
Την Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης τους 18 της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket της Ισπανίας. Ευχαριστεί η ΕΟΚ τους φιλάθλους για το Eurostar. Στόχος του Αρη παραμένει ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Λίγες οι πιθανότητες συνεργασίας
Την Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης τους 18 της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket της Ισπανίας.
Στόχος του Αρη
Εν τω μεταξύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραμένει βασικός στόχος του Αρη, επί της ουσίας όμως οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι η δέσμευσή του με την Εθνική ομάδα, αποτελεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αρκετό καιρό τώρα προσπαθούν να προετοιμάσουν το έδαφος.
Aυτό το εγχείρημα όμως δεν βρίσκεται αρκετούς υποστηρικτές και στη δομή της Ελληνικής ομοσπονδίας.
Συν τοις άλλοις, o ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του, καθώς δεν είναι σίγουρος ότι είναι το κατάλληλο timing για να επιστρέψει στο συλλογικό επίπεδο. Για αυτούς του λόγους, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην καρποφορήσει η προσπάθεια προσέγγισης του από τους ανθρώπους του Αρη.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ του «Δράκου» με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Θανάση Τζεβελέκη μέσα στην εβδομάδα και μάλλον πριν από το Σαββατοκύριακο.
Ευχαριστήρια από την ΕΟΚ
Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, για να ευχαριστήσει του Έλληνες φιλάθλους που παρακολούθησαν από κοντά το 1ο Eurostar.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:
«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ, οι παίκτες και οι προπονητές της Εθνικής Ανδρών και όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης του 1ου Eurostar αγώνα που διεξήχθηκε το προηγούμενο Σάββατο (30/6) στο Ολυμπιακό στάδιο και στέφθηκε μ` επιτυχία, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους Έλληνες φιλάθλους που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την γιορτή του ελληνικού μπάσκετ και το απέδειξαν εμπράκτως με την αθρόα προσέλευση τους στο γήπεδο.
»Η αγάπη του απλού Έλληνα φιλάθλου που βρέθηκε κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών για μια ακόμα φορά, αναγνωρίζοντας τις πρόσφατες επιτυχίες της και την προσήλωση που υπάρχει σε κάθε αποστολή της για την καταξίωση του αθλήματος σ’ ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, δίνει δύναμη σε όλους τους διεθνείς παίκτες και τους προπονητές για να συνεχίσουν την λαμπρή πορεία τους και στην επόμενη πρόκληση που τους περιμένει, το Eurobasket της Ισπανίας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας