Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο Γκάτλιν
Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο Τζάστιν Γκάτλιν σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε μετά από αγώνα σκυταλοδρομίας στο Κάνσας, το Απρίλιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100μ. αμφισβητεί τα αποτελέσματα.
66
Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο Τζάστιν Γκάτλιν σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε μετά από αγώνα σκυταλοδρομίας στο Κάνσας, το Απρίλιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100μ. αμφισβητεί τα αποτελέσματα, αναφέροντας σε δήλωσή του:
«Ενημερώθηκα από την επιτροπή κατά του ντόπινγκ των ΗΠΑ ότι σε εξέταση που υποβλήθηκα στις 22 Απριλίου στο Κάνσας, μετά από αγώνα σκυταλοδρομίας, βρέθηκα θετικός σε χρήση τεστοστερόνης ή κάποιο παράγωγο αυτής.
» Δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτά τα αποτελέσματα, καθώς σκοπίμως ποτέ δεν έκανα χρήση ή επέτρεψα σε κάποιον να μου χορηγήσει κάποια απαγορευμένη ουσία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συναγερμός για καύσιμα και φυσικό αέριο – Επί ποδός η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων
- Διαλογισμός: Πόσα λεπτά τη μέρα μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή;
- Β. Σπανάκης: Πρώτη γραμμή οι Δήμοι για την πρόληψη πυρκαγιών–Ζητούμενο της ΚΕΔΕ η ουσιαστική ενίσχυση τους
- Ανεβαίνουν οι τιμές του πετρελαίου στη σκιά του πολέμου στο Ιράν
- Ουσιαστική πρόληψη του HPV έρχεται με ενεργή συμμετοχή στον εμβολιασμό
- Συνταγή: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
- Νέο ισραηλινό σφυροκόπημα στη Βηρυτό – Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442