Στην pole position του γερμανικού GP ο Ραϊκόνεν, δίπλα του ο Μίκαελ Σουμάχερ
Ο Κίμι Ραϊκόνεν θα εκκινήσει από την pole position στο γερμανικό GP στην πίστα του Χοκενχάιμ. Ο Φινλανδός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά και πήρε την πρώτη εφετινή pole position για τη McLaren και ένατη στην καριέρα του. Δίπλα στον «Αϊσμαν» θα εκκινήσει ο Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο Κίμι Ραϊκόνεν θα εκκινήσει από την pole position στο γερμανικό GP στην πίστα του Χοκενχάιμ.
Ο Φινλανδός οδηγός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά και πήρε την πρώτη εφετινή pole position για τη ΜακΛάρεν και ένατη συνολικά στην καριέρα του.
Δίπλα στον «Αϊσμαν» στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος ήταν 135 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός και έχασε την ευκαιρία ξεκινήσει πρώτος για τρίτο συνεχή αγώνα.
Την τρίτη θέση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά κατέλαβε ο «ομόσταυλος» του Γερμανού στη Ferrari, Φελίπε Μάσα, ενώ τέταρτος κατετάγη ο Βρετανός Τζένσον Μπάτον με Χόντα.
Αυτή ήταν η πρώτη pole position για τη ΜακΛάρεν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια πρώτευσε στα επίσημα δοκιμαστικά για το βελγικό γκραν πρι, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο θα εκκινήσει από την έβδομη θέση.
Οι πρώτοι 10 οδηγοί στα επίσημα δοκιμαστικά για το γερμανικό GP
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας