Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί στο πόδι, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φινν, που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.
Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί στο πόδι, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φινν, που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.
Ο Έλληνας ιστιοπλόος στη μοναδική κούρσα που έγινε χθες τερμάτισε στην 5η θέση. Πρώτος είναι ο Δανός, Κρίστενσεν και πίσω από τον Παπαθανασίου ακολουθεί ο Ισπανός, Τρουχίλο. Σε σύνολο 99 σκαφών, ο Α. Δραγούτσης βρίσκεται στην 33η θέση, ενώ ο Π. Δαβουρλής στην 92η.
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε στη Γκντίνια της Πολωνίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser std ανδρών. Ο Ε. Χειμώνας τερμάτισε 14ος μετά από 10 ιστιοδρομίες στον χρυσό στολίσκο, συγκεντρώνοντας 107 βαθμούς. Στην 29η θέση βρέθηκε ο Ι. Γεώργαρης με 198 β., στην 37η ο Α. Μανωλάκης με 222 β., στην 42η ο Α. Ραλλάτος με 249 β.
Στον αργυρό στολίσκο, ο Α. Μπουγιούρης κατέλαβε την 6η θέση με 199 β. σε σύνολο 59 σκαφών.
Μετά από 11 ιστιοδρομίες στους νέους, οι τρεις Έλληνες αγωνίστηκαν στον χρυσό στολίσκο και σε σύνολο 53 σκαφών, ο Ν. Πετρίδης κατέλαβε την 11η θέση με 97 β., ο Α. Τζώρτζης την 19η με 148 β. και ο Ι. Μιτάκης την 25η με 164 β.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας