Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ειδική ανάρτησή στα social media που έχει στο διαδίκτυο, ευχαριστώντας τον 34χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό για τα όσα πρόσφερε και γράφοντας: «Το τέλος μιας διαδρομής, η αρχή μιας παρακαταθήκης, σε ευχαριστούμε για όλα Πέτρο».
Να θυμίσουμε ότι ο Μάνταλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική το 2014 σε ηλικία 23 ετών και 7 ημερών, επί εποχής Κλαούντιο Ρανιέρι, μετρώντας συνολικά 7 γκολ με τη «Γαλανόλευκη» φανέλα.
👕 2⃣014 👕2⃣0⃣25
Το τέλος μιας διαδρομής. Η αρχή μιας παρακαταθήκης.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στρέφεται στα εισιτήρια που θα διαθέσουν οι δύο ομάδες.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)