Ο Μόρις επιβεβαίωσε ότι δεν παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
Με μια ανάρτησή του στα social media, o Μόντε Μόρις ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό (6/3, 21:15) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Τόμας Γουόκαπ και Σάσα Βεζέκοφ έμειναν εκτός «μάχης» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ αμφίβολος ήταν από χτες (5/3) και ο Μόντε Μόρις, ενόψει του ντέρμπι.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ προανήγγειλε την απουσία του από το ματς, με ανάρτησή του στα social media.
Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα έχει στα γκαρντ διαθέσιμους τους Φρανκ Νιλικίνα και Κόρι Τζόσεφ, με τον Μόρις να μένει εκτός λόγω ενός σφιξίματος στη μέση.
Η ανάρτηση του Μόντε Μόρις
«Θα έδινα και το τελευταίο μου δολάριο για να παίξω και να πάρω εκδίκηση απόψε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μόντε Μόρις.
Would give my last dollar away, to play and get some revenge tonight ?
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.