Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας στον Ταύρο – Μπήκε σε σούπερ μάρκετ με πιστόλι
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που αντιλήφθηκε το συμβάν καταδίωξε τον ληστή και τον ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Κλαζομενών και Θράκης.
Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Ταύρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 14:30 σε σούπερ μάρκετ επι της Γρηγορίου Λαμπράκη.
Συμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ενας άνδρας με απειλή όπλου επιχείρησε ένα ληστέψει το σούπερ μάρκετ, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να απειλεί τον επίδοξο ληστή με ψαλίδι και αυτός τράπηκε σε φυγή πεζός.
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που αντιλήφθηκε το συμβάν καταδίωξε τον ληστή και τον ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Κλαζομενών και Θράκης.
Μάλιστα, σε κοντινή απόσταση σε οικοδομή εντοπίστηκε πιστόλι τύπου ρέπλικα που, όπως διαπιστώθηκε, ανήκει στο δράστη.
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών
- Το δουλεμπόριο Αφρικανών το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, λέει ο ΟΗΕ – Αντιδράσεις ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Έλενα Παπαρίζου: Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442