Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
Ο Τζον Πουλακίδας αποτελεί έναν από τους στόχους που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League και… βλέπει NBA.
Ο ΠΑΟΚ από την ημέρα που πέρασε κι επίσημα στην εποχή του Τέλη Μυστακίδη στοχεύει στην ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν σε Ελλάδα, αλλά και FIBA Europe Cup.
Ο Δικέφαλος του βορρά έχει προχωρήσει ήδη σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές, όμως έχει σκοπό να ενισχύσει και τον ελληνικό του κορμό, με το όνομα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι ένα από αυτά που ακούγονται, αλλά την ίδια στιγμή οι ασπρόμαυροι να κοιτάζουν και τον ομογενή γκαρντ, Τζον Πουλακίδα.
Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που βλέπει ο ΠΑΟΚ
Ο 22χρονος ύψους 1μ.98 περιφερειακός παίζει με την θυγατρική ομάδα των Λος Άντζελες Κλίπερς στην G-League, ονειρεύεται μια ευκαιρία στο NBA, όμως η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα την βρει άμεσα καθώς η σεζόν του δεν είναι αρκετά λαμπερή.
Ο Πουλακίδας έχει 8.4 πόντους (38.5% στο τρίποντο), 2.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 19.8 λεπτά σε 13 αγώνες, μετά από ένα κακό Summer League και ελάχιστη συνεισφορά στο traning camp των Κλίπερς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριστερόχειρας μπασκετμπολίστας έγραψε 19.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 31.7 λεπτά σε 27 αγώνες στην τελευταία χρονιά του στο NCAA, με το εκπληκτικό 40.8% στο τρίποντο και με 89.7% στις βολές. Πέρυσι είχε 13.4 πόντους (40.5% στο τρίποντο), 2.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 31 λεπτά σε 33 αγώνες.
Όταν ο Πουλακίδας «τρέλανε» τους πάντες στο March Madness
Ο Πουλακίδας αγωνίστηκε με το Πανεπιστήμιο του Γιέιλ στο March Madness το 2024, και έκλεψε τις εντυπώσεις με την κορυφαία του εμφάνιση κόντρα στο Όμπερν.
Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αναμέτρηση είχε τελειώσει το παιχνίδι με με 28 πόντους και 6/9 τρίποντα, ενώ εν γένει ο 22χρονος ομογενής «έκλεισε» τη σεζόν 2023-24 σημειώνοντας και πάλι ασύλληπτα ποσοστά: 13.1 πόντους ανά ματς με 39.3% τρίποντα.
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442