Μετά το «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων του Champions League, με τη νίκη (16-8) στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Ντουναϊσβάρος στο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο (6/12) στις 15:30, τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Ρεθύμνου στην Κρήτη, στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Water Polo League.
Δείτε το ματς Ρέθυμνο – Ολυμπιακός σε live streaming:
Υπενθυμίζεται, ότι έως τώρα στη σεζόν 2025-26, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Champions League, οι «ερυθρόλευκες» είναι αήττητες, μετρώντας 15 νίκες σε ισάριθμα ματς. Και προφανώς θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ο Ντόντα Χολ έχει ντυθεί... Μιλουτίνοφ στα τελευταία παιχνίδια, με τον Αμερικανό να καταγράφει εξαιρετικά νούμερα στη στατιστική του απ' όταν ο Ολυμπιακός έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τον συμπατριώτη του, Ταϊρίκ Τζόουνς.
Στα 44 του, ο θρύλος του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ, έπαιξε ξανά μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας και υπενθύμισε σε όλους ότι όσο κι αν τα χρόνια περνούν, η κλάση παραμένει αιώνια.