Στον τραυματισμό του Ρισόν Χολμς αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 99-85. Ο Τούρκος προπονητής του Τριφυλλιού στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Ρισόν Χολμς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Μου είπαν ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός στον γόνατο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. Ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό. Θα δούμε αύριο μετά τις εξετάσεις».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρισόν Χολμς χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε ως τραυματίας μετά από μία φάση κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου σε μια «μονομαχία» με τον Ντιμπαρτολομέο.
Ο Χολμς, αφού αποχώρησε από το παρκέ, μετέβη στη συνέχεια σε κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.