Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε άλλο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που του χάρισε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Τζακάρτα, στη 10η συμμετοχή του στη διοργάνωση.
Μετά τον αγώνα, ο «βασιλιάς των κρίκων» έστειλε μήνυμα στον κόσμο μέσω Instagram, στο οποίο δείχνει ότι δεν πτοείται αλλά συνεχίζει δυναμικά, καθώς ο 34χρονος έθεσε ως στόχο τους Ολυμπιακούς του 2028 στο Λος Άντζελες, στο οποίο θα είναι 37!
Το μήνυμα του Πετρούνια
«Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες φορές μαθαίνεις , έτσι είναι ο Πρωταθλητισμός!
Διορθώνουμε ό,τι χρειάζεται τώρα γιατί έχουμε πολλή δουλειά μέχρι το LA2028!
Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και όσους με στηρίζουν!
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.