Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στη Γερμανία, όπου αύριο Παρασκευή (24/10, 21:45) θα φιλοξενηθεί από την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.
Την επόμενη εβδομάδα, οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις εντός έδρας υποχρεώσεις τους, καθώς για τη «διαβολοβδομάδα» θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ τη Μονακό (29/10, 21:15) και τη Χάποελ Τελ Αβίβ (31/10, 21:15), για την 7η και την 8η αγωνιστική αντίστοιχα.
Η προσμονή των οπαδών των Πειραιωτών είναι μεγάλη για τα δύο αυτά παιχνίδια, αφού η πώληση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και το sold out είναι θέμα χρόνου. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα με τους Μονεγάσκους του Βασίλη Σπανούλη έχουν μείνει ακόμα 1.000 εισιτήρια, ενώ για το ματς με τους Ισραηλινούς 1.500. Α
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Αμερικανός σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί για 3':22'' καθώς υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και να επιστρέψει στην 3η περίοδο ώστε να δει το ντέρμπι από τον πάγκο.
Το Πριγκιπάτο του Μονακό προσπαθεί να δώσει λύσεις στο οξύ οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και λίγους μήνες την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, απειλώντας τη με πτώχευση.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στο ΣΕΦ στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ, όπως και οι Μουζακίτης και Κωστούλας. Στο φαληρικό γήπεδο και ο θρυλικός Ζάρκο Πάσπαλι.
LIVE: Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας