Η τύχη γύρισε την πλάτη στη Νότιγχαμ Φόρεστ και η Σάντερλαντ επικράτησε στο «Σίτι Γκράουντ» με 1-0, για την 6η αγωνιστική της Premier League.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με… τίποτα και οι «μαυρόγατες» πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Αλντερέτε στο 38’.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ και συγκεκριμένα στον Γουντ, αλλά η κεφαλιά του υψηλόσωμου επιθετικού έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 32’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπακβά, αλλά ο Ρουφς απέκρουσε το σουτ που έκανε ο άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έκανε τις ευκαιρίες, αλλά η Σάντερλαντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 37’ ο Τζάκα εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, ο Αλντερέτε πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Σελς, κάνοντας το 1-0 για τις «μαυρόγατες».
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Νότιγχαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Εντόι, ενώ στο 66’ απείλησε με δυνατό σουτ του Άντερσον, αλλά ο Ρουφς του είπε «όχι».
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι δημιούργησαν νέα ευκαιρία και πάλι με τον Άντερσον, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 81’ ο Γουντ πήρε την κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα από δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρουφς.
Στο 90+3’ το σουτ του Μοράτο έφυγε άουτ, ενώ στο 90+6’ ο Σελς σταμάτησε τον Χεϊρτράουντα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 0-1.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.