Παναθηναϊκός: Τι υποστηρίζει η πλευρά Βιτόρια για το «διαζύγιο»
Ο Ρουί Βιτόρια δίνει τη δική του εκδοχή για την αποπομπή του από τον Παναθηναϊκό. Με υπηρεσιακό το Τριφύλλι στο Κύπελλο και με νέο προπονητή στο ντέρμπι.
Σε κάθε χωρισμό, επαγγελματικό ή προσωπικό, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές… Αυτό ισχύει στο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ρουί Βιτόρια. Όπως διαβάσατε στο in, ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό γκρουπ που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα και επί της ουσίας, αποφάσισε την αποπομπή.
Προφανώς, η πλευρά του Ρουί Βιτόρια έχει διαφορετική ανάγνωση της κατάστασης και χρεώνει στη διοίκηση του club μία σειρά εσφαλμένων χειρισμών.
Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επικαλούμενη πρόσωπα στον περίγυρο του Ρουί Βιτόρια, τονίζει πως για την εικόνα του Παναθηναϊκού ευθύνεται η αποδυνάμωση του ρόστερ. Το Τριφύλλι έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, όπως συμφωνήθηκε τον περασμένο Μάιο ανάμεσα στους Αλαφούζο, Παπαδημητρίου και Βιτόρια.
View this post on Instagram
Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός πούλησε τους δύο πιο ποιοτικούς Έλληνες παίκτες του, τον Ιωαννίδη και τον Βαγιαννίδη και τους αντικατέστησε με παίκτες που υπολείπονται σε ποιότητα. Κάτι που σημαίνει πως ο 55χρονος προπονητής δεν πιστεύει στην αξία των Καλάμπρια, Ντέσερς και μάλλον και του Ταμπόρδα.
Το δημοσίευμα της «Α Bola» αναφέρει ότι αυτός ο οποίος ενημέρωσε τον Ρουί Βιτόρια για τις αποφάσεις του Αλαφούζου, ήταν ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συναινετικό κλίμα και ο Πορτογάλος και το επιτελείο του φεύγουν με συμβιβασμό από την Αθήνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in, προς το παρόν δεν φαίνεται να κινδυνεύει η θέση του Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού έχει κιόλας αρχίσει την προεργασία για τον επόμενο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Τετάρτη και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχει νέο κόουτς στον πάγκο.
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ
- Έξυπνο εσώρουχο είναι το πρώτο όργανο που μετρά τα αέρια του εντέρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





























































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442