Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/9) στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας βγήκε από το σπίτι του οπλισμένος με καραμπίνα, επειδή τον ενόχλησε μια παρέα ανηλίκων.
Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας ενοχλήθηκε από τις φωνές της παρέας που βρισκόταν σε πάρκο απέναντι από το σπίτι του. Βγήκε κραδαίνοντας την καραμπίνα, εκφόβισε τα παιδιά και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.
Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την παρέμβαση των Αρχών για τη σύλληψή του, καθώς παραμένει άγνωστο εάν κατέχει νόμιμα το όπλο, παρότι δεν προέβη σε κάποια ενέργεια σε βάρος των ανηλίκων.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας