Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος πυροσβέστης επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή Πελέη όταν έπεσε σε βραχώδη περιοχή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Επιχείρηση απεγκλωβισμού
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα από το δύσβατο σημείο και με ασθενφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.
Ανάλογα της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματία οι γιατροί θα κρίνουν αν θα γίνει μεταφορά σε κάποιο νοσοκομείο της Αργολίδας ή ακόμα και των Αθηνών με αεροδιακομιδή αν χρειαστεί.
Υπό έλεγχο η φωτιά
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο σύμφωνα με τον δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο.
Από την πρώτη στιγμή εκδήλωση της πυρκαγιά έσπευσαν επί τόπου 60 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 4 τμήματα πεζοπόρο της 9ης ΕΜΟΔΕ, 6 αεροπλάνα και 1 Έρικσον. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν υδροφόρες ΟΤΑ.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπύρωση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας