Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως κατέληξε στον εκλεκτό του για την θέση «5» και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρασόν Χολμς, ο οποίος πλησιάζει στους πράσινους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media δημοσίευσε μία φωτογραφία με μία γάτα που φορά μπλούζα των πρασίνων και υπογράφει ένα χαρτί που προφανώς είναι κάποιο συμβόλαιο.
Τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός είχε εντείνει τις προσπάθειές του για να αποκτήσει ψηλό που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και είχε καταλήξει στις περιπτώσεις του Χολμς και του Τόμας Μπράιαντ, ο οποίος ωστόσο μάλλον επέλεξε να περιμένει λίγο καιρό ακόμα το NBA, στο οποίο δεν αποκλείεται να βρει συμβόλαιο.
Δείτε τον εν δράσει:
Έτσι οι πράσινοι κατέληξαν στην περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος αναμένεται να αφήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον μαγικό κόσμο του NBA για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Euroleague.
Στην καριέρα του ο Χολμς έχει αγωνιστεί σε Φιλαντέλφια Σίξερς, Φοίνιξ Σανς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Πέρυσι με τη φανέλα των Γουίζαρντς στο NBA μέτρησε 8.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.