Στη Λισαβόνα για να υπογράψει στην Σπόρτινγκ ο Βαγιαννίδης – Τι δήλωσε
Στην Πορτογαλία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (1/8) ο Γιώργος Βαγιαννίδης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Σπορτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο Έλληνας δεξιός μπακ ήταν ο «διακαής πόθος» των «λιονταριών» και πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει παίκτης τους.
Ο Βαγιαννίδης βρίσκεται αυτή την ώρα στην Πορτογαλία προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, καθώς ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ.
Μάλιστα κατά την άφιξη του στην Πορτογαλία, αρκετοί δημοσιογράφοι τον περίμεναν, με τον Βαγιαννίδη να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά θα μιλήσω αργότερα».
Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα bonus, αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 15, με τους «πράσινους» να κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.
Η ενδεχόμενη πώληση του Έλληνα δεξιού μπακ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των πράσινων.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε ένα πανάκριβο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο λόγος είναι πολύ πιο απλός απ' ότι πίστεψαν άπαντες...