Η δημοτική Αρχή Γορτυνίας προσέχει για να …έχουν όλοι. Τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί και πολύ εύστοχα πριν το πρόβλημα γίνει δυσβάστακτο η δημοτική Αρχή απευθύνει έγκαιρα έκκληση για προσεκτική χρήση του νερού.
«Ο Δήμος Γορτυνίας λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, απευθύνει έκκληση προς τους Δημότες για την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων του Δήμου, προκειμένου να αποφευχθεί η σπατάλη του νερού, του πιο πολύτιμου κοινωνικού αγαθού» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου και προσθέτει:
«Παρακαλούνται ιδιαίτερα τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες του Δήμου μας, να υιοθετήσουν πρακτικές εξοικονόμησης νερού, περιορίζοντας τη χρήση του αποκλειστικά σε οικιακές ανάγκες και αποφεύγοντας την άρδευση κήπων/χωραφιών, το πλύσιμο αύλειων χώρων/οχημάτων κ.ά.
Η διασφάλιση του πόσιμου νερού στο Δήμο είναι ευθύνη όλων μας. Η έλλειψή του θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και θα μας ταλαιπωρήσει όλους. Ευελπιστούμε στη συνεργασία και την κατανόηση όλων».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας