Εύβοια: Τροχαίο με παράσυρση παιδιού στην περιοχή του Μαλακώντα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι
Το 10χρονο αγόρι παρασύρθηκε από μηχανή στον δρόμο Ερέτριας – Βασιλικού στην περιοχή του Μαλακώντα στην Εύβοια και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός παιδιού από μηχανή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Μαλακώντα στην Εύβοια.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο evima.gr, το 10χρονο αγόρι ήταν μαζί με την μητέρα του και το μικρότερο αδερφό του και έφυγε πρώτος για να περάσει τον κεντρικό δρόμο, έτσι παρασύρθηκε από την μηχανή.
Στο νοσοκομείο
Το παιδί παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το σημείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ωστόσο αποφασίστηκε να γίνει διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Μεγάλη αναστάτωση
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο, για να βοηθήσουν το παιδάκι.
Κάτοικοί της περιοχής ανέφεραν στο evima.gr, πως το παιδί ήταν σε σοκ όπως και μητέρα του, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα χαρακτηρίζεται από μια ανοιχτή στροφή με περιορισμένη ορατότητα, γεγονός που ενδέχεται να μην άφησε περιθώριο αντίδρασης στον οδηγό της μηχανής.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα βίαιη, με αποτέλεσμα το ανήλικο αγόρι να τραυματιστεί σοβαρά.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ερέτριας και εθελοντές της ΕΣΔΔΕ.
Το παιδί μεταφέρθηκε με ταχύτητα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες.
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442