ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορία για εγκληματική οργάνωση η πρόταση του Κινήματος Δημοκρατίας για το σκάνδαλο
Η πρόταση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα σταλεί σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου.
«Η πρότασή μας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα σταλεί σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου» ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης.
Στην πρόταση «παρουσιάζονται ξεκάθαρες ενδείξεις όχι μόνο για την απιστία, τη συνέργεια σε απιστία ή την υποκίνηση απιστίας, αλλά και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση. Για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα στελέχη, τους υφυπουργούς, τους υπουργούς και τον Κ. Μητσοτάκη», ανέφερε (ONE CHANNEL) λίγο πριν τη σύσταση κατηγορητηρίου.
Και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση
Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές «να παραπέμψουν την υπόθεση λόγω των ενδείξεων για εγκληματική οργάνωση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία, για να προωθηθεί απευθείας στα τακτικά δικαστήρια της χώρας μας».
Η πρότασή μας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα σταλεί σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου.
Στην πρότασή μας παρουσιάζονται ξεκάθαρες ενδείξεις όχι μόνο για την απιστία, τη συνέργεια σε απιστία ή την υποκίνηση απιστίας, αλλά και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση. Για όλους… pic.twitter.com/0rQjw8XK8i
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 2, 2025
«Το κατηγορητήριο θα δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα»
Το Κίνημα Δημοκρατίας έχει τονίσει πως «για μια ακόμη φορά, αναλαμβάνει να κάνει αυτό που οι υπόλοιποι αποφεύγουν: να εντοπίσει τις τεράστιες ευθύνες και να τις ονοματίσει στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ».
Επισημαίνει ότι «πρέπει επιτέλους να ακουστεί δυνατά και καθαρά ποιοι ήξεραν, ποιοι έπρατταν, ποιοι συγκάλυπταν και ποιοι ανέχονταν με τη σιωπή τους. Το κατηγορητήριο θα δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα. Η χώρα χρειάζεται δικαιοσύνη!».
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442