Telesport: «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ»
Τι αναφέρουν οι Σέρβοι για τον μεγάλο στόχου του Παναθηναϊκού που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».
Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτά τα… μάτια του για την οποιαδήποτε περίπτωση ψηλού μπορεί να προκύψει, αφού ο Ομέρ Γιούρτσεβεν δεν πρόκειται να μείνει στο ρόστερ της ομάδας και ο Εργκίν Αταμάν αναζητά έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».
Το όνομα που προβάλουν ως φαβορί στο «Telesport» είναι αυτό του Ντάνιελ Τάις, ο οποίος μοιάζει… φευγάτος από τη Μονακό, με την οποία δεν αγωνίστηκε στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.
Έτσι λοιπόν, οι Σέρβοι τονίζουν πως αν ο Γερμανός αποφασίσει να φύγει τότε οι Πράσινοι τον έχουν ως πρώτο στόχο και θα κινηθούν για την απόκτησή του. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι στο κάδρο παραμένει πάντα και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αν γυρίσει από το ΝΒΑ στην Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός και ο βασικός στόχος για το «5»
«Η λύση ίσως είναι η επιστροφή σε έναν παλιό στόχο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ντάνιελ Τάις ήταν ο κύριος στόχος. Ο Γερμανός διεθνής επέλεξε τότε την Μονακό και μάλλον το μετάνιωσε. Η αποχώρηση του Τάις από τη γαλλική ομάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος στη σειρά που είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία», αναφέρει το δημοσίευμα.
«Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και τον Λιθουανό σέντερ, Γιόνας Βαλαντσιούνας. Παρόλα αυτά, είναι πιο περίπλοκη υπόθεση η δική του. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως πρώτα θα περιμένει να δει αν ο Τάις θα φύγει από την Μονακό», προσθέτουν οι Σέρβοι.
- Οι τρεις μνηστήρες για τον Ολίσε, η κλειστή πόρτα της Μπάγερν και το κλειδί των 200 εκατ. ευρώ
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Μάικ Τζέιμς: «Η αποχώρηση του Σπανούλη μας ξύπνησε…» (pic)
- Το Μουντιάλ του 2026 απειλεί να γίνει το πιο ρυπογόνο στην ιστορία
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442