Παρίσι: Αστυνομικοί έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική υπόκρουση από τον Τιτανικό
Το περιπολικό κινείται αργά μέσα στα νερά και παίζει η γνωστή μελωδία από τον Τιτανικό - Viral έχει γίνει το βίντεο από το Παρίσι
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Παρίσι. Αστυνομικοί περιπολούν στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης, ενώ από τα ηχεία του περιπολικού ακούγεται το «My Heart Will Go On» της Σελίν Ντιόν – το εμβληματικό τραγούδι από την ταινία Τιτανικός.
Το περιπολικό κινείται αργά μέσα στα νερά, συνοδεία της συγκινητικής μελωδίας.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρωτοβουλία αυτή είχε σκοπό να τονώσει το ηθικό των κατοίκων που επλήγησαν από τις σφοδρές καταιγίδες και τις πλημμύρες.
Το βίντεο με το περιπολικό στο Παρίσι
This police car playing music from the Titanic during last nights flooding in Paris 🤣pic.twitter.com/H5m6waMNfV
— Volcaholic 🌋 (@volcaholic1) June 26, 2025
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι γαλλικές αρχές επέλεξαν συνειδητά τη μουσική αυτή για να ενισχύσουν το ηθικό των πληγέντων από τις πλημμύρες.
Η TMZ σχολιάζει: «Οι αστυνομικοί προφανώς είχαν στο μυαλό τους το μοιραίο πλοίο, κυλούσαν αργά μέσα από τα νερά του Παρισιού, σαν τον Τιτανικό στον Βόρειο Ατλαντικό».
Το ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (25/6), έπειτα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που μετέτρεψαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας σε λίμνες.
Κακοκαιρία στο Παρίσι
Παρ’ όλα αυτά, το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Γαλλία είχε τραγικό απολογισμό. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν από τις σφοδρές καταιγίδες που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ένα παιδί 12 ετών σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο.
Η καταιγίδα συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους και κεραυνούς και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην πρωτεύουσα, όπου πλημμύρισαν δρόμοι, κόπηκε το ρεύμα σε χιλιάδες κατοικίες, ενώ ακόμα και η στέγη της γαλλικής Βουλής παρουσίασε διαρροή, την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού.
Παρόλο που η καταιγίδα επηρέασε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η έντονη βροχόπτωση φαίνεται πως επικεντρώθηκε κυρίως στο βορειοανατολικό τμήμα της Γαλλίας και στο Παρίσι.
- Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν: Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
- Airbnb: Νέα άνοδος για τον αριθμό των καταλυμάτων τον μήνα Νοέμβριο
- Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]
- Τουρκία: Στα χέρια της αστυνομίας 115 μέλη του ISIS – Σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη
- Ένας… πολύ Ψυχρός Πόλεμος – Η Αρκτική ως το επόμενο πιο «θερμό» μέτωπο του πλανήτη
- Η επιστήμη ξέρει πόσα κιλά παίρνουμε μέσα στις γιορτές
- Gen Z: Οι εργαζόμενοι προσδοκούν ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μέσω ΑΙ – Τα αφεντικά όμως διαφωνούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-132x85.jpg)
























![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442