Συνεχίζεται το σίριαλ για το μπασκετικό μέλλον του Φίλιπ Πετρούσεφ, ειδικά μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον παίκτη, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αλλά και μετά τις απαντήσεις που έδωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Κάπως έτσι, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, αναφέρθηκε στην υπόθεση στο Sportando και αποκάλυψε το ποσό το οποίο ζητά ο Ολυμπιακός για τον Σέρβο φόργουορντ-σέντερ, αλλά και για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.
Τι λένε στην Ιταλία για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Πετρούσεφ
«Ποιο είναι το μέλλον του Φίλιπ Πετρούσεφ; Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με απολαβές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο, όμως φέτος δόθηκε δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportando, ο ελληνικός σύλλογος έχει θέσει ένα πολύ υψηλό ποσό ως buyout για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Ερυθρός Αστέρας παρακολουθεί την κατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Να σημειωθεί πως, τον τελευταίο μήνα, στη Σερβία λένε ότι ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει, για να χτίσει γύρω του την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της διοίκησης για να τον κρατήσει.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με γκολ του Καντίογλου στο 53', η Τουρκία του Μοντέλα νίκησε 1-0 τη Ρουμανία στο γήπεδο της Μπεσίκτας κι έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στους τελικούς των ευρωπαϊκών πλέι οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ