Λύση στο «πρόβλημα» που πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Euroleague πρότεινε ο Εβάν Φουρνιέ.
Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας το γεγονός πως κατά τη διάρκεια και μετά το Final Four πολλές ομάδες μιλούν με παίκτες και συμφωνούν για την επόμενη σεζόν, πριν τη λήξη της τρέχουσας.
Συγκεκριμένα, ο Φουρνιέ πρότεινε να οριστεί μία ημερομηνία όπου θα ανοίγει η free agency, κάτι που θα ωφελήσει παίκτες και ομάδες σύμφωνα με τον ίδιο.
Το ποστάρισμα του Φουρνιέ
💯. Having a Free Agency date opening would benefit everyone. Players and teams. Wait until everyone’s season is over and lets get to business https://t.co/Uzf5KM3zwa
«Το να έχεις μία ημερομηνία όπου ανοίγει η free agency, θα ωφελήσει τους πάντες. Παίκτες κι ομάδες. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν για όλους και ας ξεκινήσει μετά η μπίζνες», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Φουρνιέ.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12