Λίγες μέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Εθνική ομάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο κανάλι της ΕΠΟ για την απόφασή του αλλά και για τη μέχρι τώρα παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
Για την ανανέωση του: «Είναι ουσιαστικά μια συνέχεια της συζήτησης που κάναμε με τον κύριο Γκαγκάτση πριν από δέκα μήνες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στην Εθνική Ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι και το Ευρωπαϊκό του 2028 και ο λόγος είναι ότι έχω μια άριστη συνεργασία με τον κύριο πρόεδρο και τη διοίκηση της ΕΠΟ, το προσωπικό της ΕΠΟ που είναι πάντα μαζί μας στην προσπάθεια μας και πολύ περισσότερο με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Μέχρι τώρα στη συνεργασία που είχαμε στα παιχνίδια που είχαμε κάνει έδωσαν σε όλους μας να έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μας, έχοντας μπροστά μας τα προκριματικά, έχοντας μπροστά μας τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, του χρόνου τo Elite Group του Nations League και μετά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Σίγουρα η αντίληψη, η συμπεριφορά των παικτών, ο τρόπος σκέψης τους και οι προσδοκίες που γεννούν οι ίδιοι δίνουν σε εμάς πολλά κίνητρα. Για εμένα ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στο πόστο του προπονητή της Εθνικής και μετά το 2026».
Για τα φιλικά στο Παγκρήτιο: «Μετά από 13 χρόνια η Εθνική επιστρέφει στην Κρήτη που διαχρονικά είναι σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Χαιρόμαστε που θα δώσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια στην Κρήτη και δεν έχω αμφιβολία πως ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης θα δώσει το παρών.
Για εμάς τα φιλικά παιχνίδια είναι σχήμα λόγου. Για εμάς είναι επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε τη νοοτροπία μας, τον τρόπο παιχνιδιού και τη διάθεση όπως ήταν στα προηγούμενα ματς. Μπορεί οι εποχές να μην είναι ιδανικός, καθώς οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από το τέλος μια επίπονης χρονιάς, όμως ήρθαν με μεγάλη διάθεση και θα κάνουμε μια απόλυτα φυσιολογική προετοιμασία που αυτήν την περίοδο για εμάς είναι πολύ σημαντικά, καθώς το Σεπτέμβριο ξεκινάμε τα Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Κέβιν Πάντερ έδωσε συνέντευξη στο «Mozzartsport» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα, την αμφισβήτηση που δέχθηκε, αλλά και την πορεία που τον οδήγησε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Λίαμ Ροσένιορ έχει φέρει τους «μπλε» σε θέση φαβορί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στην Αγγλία.
Οι παίκτες ζητούν μεγαλύτερο μερίδιο από τα έσοδα των Major, ενώ η Ρώμη επιχειρεί να σπάσει το μονοπώλιο των τεσσάρων Slam. Το σύστημα πιέζεται όσο ποτέ – αγωνιστικά, οικονομικά και πολιτικά.
Επτά τίτλοι, ιστορικό συμβόλαιο με τη Ferrari, εκατομμύρια από χορηγίες και επενδύσεις: ο Βρετανός δεν είναι μόνο θρύλος της F1, αλλά ένας σύγχρονος επιχειρηματικός κολοσσός.