Γιοβάνοβιτς: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική» (vid)
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και για την επέκταση του συμβολαίου του με τη γαλανόλευκη.
Λίγες μέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Εθνική ομάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο κανάλι της ΕΠΟ για την απόφασή του αλλά και για τη μέχρι τώρα παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
Για την ανανέωση του: «Είναι ουσιαστικά μια συνέχεια της συζήτησης που κάναμε με τον κύριο Γκαγκάτση πριν από δέκα μήνες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στην Εθνική Ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι και το Ευρωπαϊκό του 2028 και ο λόγος είναι ότι έχω μια άριστη συνεργασία με τον κύριο πρόεδρο και τη διοίκηση της ΕΠΟ, το προσωπικό της ΕΠΟ που είναι πάντα μαζί μας στην προσπάθεια μας και πολύ περισσότερο με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Μέχρι τώρα στη συνεργασία που είχαμε στα παιχνίδια που είχαμε κάνει έδωσαν σε όλους μας να έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μας, έχοντας μπροστά μας τα προκριματικά, έχοντας μπροστά μας τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, του χρόνου τo Elite Group του Nations League και μετά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Σίγουρα η αντίληψη, η συμπεριφορά των παικτών, ο τρόπος σκέψης τους και οι προσδοκίες που γεννούν οι ίδιοι δίνουν σε εμάς πολλά κίνητρα. Για εμένα ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στο πόστο του προπονητή της Εθνικής και μετά το 2026».
Για τα φιλικά στο Παγκρήτιο: «Μετά από 13 χρόνια η Εθνική επιστρέφει στην Κρήτη που διαχρονικά είναι σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Χαιρόμαστε που θα δώσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια στην Κρήτη και δεν έχω αμφιβολία πως ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης θα δώσει το παρών.
Για εμάς τα φιλικά παιχνίδια είναι σχήμα λόγου. Για εμάς είναι επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε τη νοοτροπία μας, τον τρόπο παιχνιδιού και τη διάθεση όπως ήταν στα προηγούμενα ματς. Μπορεί οι εποχές να μην είναι ιδανικός, καθώς οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από το τέλος μια επίπονης χρονιάς, όμως ήρθαν με μεγάλη διάθεση και θα κάνουμε μια απόλυτα φυσιολογική προετοιμασία που αυτήν την περίοδο για εμάς είναι πολύ σημαντικά, καθώς το Σεπτέμβριο ξεκινάμε τα Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442