Κάτοικος Τρίπολης θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Φεντερίκο Μακέντα όπως γνωστοποίησε σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός φορ μοιράστηκε με τους ακόλουθους του μια φωτογραφία και έγραψε σε γενικές γραμμές ότι η ομάδα του Αστέρα Aktor πραγματοποίησε μια καλή σεζόν, χωρίς να κρύψει ότι υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι «διψασμένος» για μια ακόμα καλύτερη σεζόν που θα ακολουθήσει στην συνέχεια.
«Το τέλος μιας σεζόν γεμάτης συναισθήματα. Υπάρχει ακόμα κάποια απογοήτευση για ορισμένα παιχνίδια και στόχους που δεν πετύχαμε, αλλά γενικά ήταν μια καλή σεζόν!
Η επόμενη σεζόν είναι άλλη μια ευκαιρία να βελτιωθούμε και να χτίσουμε πάνω στα θετικά που έχουμε πετύχει.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και καλή αντάμωση!»
Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας Aktor τερμάτισε στην 6η θέση των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Μακέντα σημείωσε την σεζόν 2024-25 σε 26 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας 6 γκολ αλλά και δύο ασίστ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.