Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον μπορεί να έλαβε με χαρά το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα που του απονεμήθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Δευτέρας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά δεν έχαιρε της ίδιας ευχαρίστησης όταν ένας φωτογράφος έστρεψε την προσοχή του πάνω του, σύμφωνα με το Deadline.
Περπατώντας στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τη Δευτέρα, ο ηθοποιός φάνηκε να διαμαρτύρεται καθώς ένας φωτογράφος άγγιξε το χέρι του, καθώς συνομιλούσε με τον σκηνοθέτη του Highest 2 Lowest Σπάικ Λι και τον συμπρωταγωνιστή του A$AP Rocky.
Στη Γαλλία για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λι, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον έδειξε με το δάχτυλό του, μίλησε έντονα και έσφιξε το χέρι του φωτογράφου, ο οποίος χαμογέλασε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.
Καθώς έκανε νόημα να απομακρυνθεί, ο ηθοποιός φάνηκε να λέει επανειλημμένα «σταμάτα», σύμφωνα με ένα βίντεο του περιστατικού. Αυτό υποστηρίχθηκε από την ανάλυση ενός ειδικού αναγνώστη χειλιών, σύμφωνα με τη MailOnline.
Denzel Washington appeared to have a tense exchange on the «Highest 2 Lowest» red carpet at the 78th annual Cannes Film Festival. 🎥: Getty pic.twitter.com/NirZELEloi
Η ταινία Highest 2 Lowest παίζεται εκτός συναγωνισμού στις Κάννες και απέσπασε ένα εξάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της. Στο εμπνευσμένο από τον Ακίρα Κουροσάβα αστυνομικό θρίλερ συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέφρι Ράιτ και Ιλφενές Χαντέρα.
Από την Apple και την A24, η ταινία επανασυνδέει τους Σπάικ Λι και Ντένζελ Ουάσινγκτον για πρώτη φορά μετά το Inside Man το 2006. Το δίδυμο συνεργάστηκε επίσης στις ταινίες Mo’ Better Blues, Malcolm X και He Got Game.
Πριν από την πρεμιέρα του Highest 2 Lowest, η Ουάσινγκτον έλαβε αιφνιδιαστικά έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα. Ο επικεφαλής του φεστιβάλ Τιερί Φρεμώ δήλωσε: «Ντένζελ, επειδή είσαι εδώ, θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για σένα… είναι ένα είδος τρόπου για να σου πούμε τη λατρεία μας, αυτό που έχεις κάνει στον κινηματογράφο. Κανείς δεν το ξέρει αυτό εκτός από τον Σπάικ Λι, ο οποίος μου έγραψε να το κάνω αυτό».
Ο Λι απένειμε τον Τιμητικό Φοίνικα στην Ουάσινγκτον. Αγκαλιάζοντας τον ηθοποιό, ο Λι είπε: «Αυτός εδώ είναι ο αδελφός μου. Τον αγαπώ, τον αγαπώ. Χαίρομαι που βρίσκεσαι εδώ, όπου σε αγαπάει και όλος ο κόσμος».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας