Νίκος Αλιάγας: Χόρεψε το ζεϊμπέκικο «Της ξενιτιάς» στο «Dancing with the Stars» της Γαλλίας
«Δεν υπάρχει ελληνικό τανγκό, αλλά υπάρχει το ζεϊμπέκικο, είναι ο χορός του αετού», είπε ο Νίκος Αλιάγας, ενώ η φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου πλημμύρισε το πλατό.
Ο Νίκος Αλιάγας μας έχει συνηθίσει στους παραδοσιακούς χορούς. Μετά το τσάμικο μπροστά στον πύργο του Άιφελ, ο Ελληνογάλλος παρουσιαστής, χόρεψε ζεϊμπέκικο στο «Dancing with the Stars» της Γαλλίας.
Ο παρουσιαστής του «Star Academy» εμφανίστηκε ως guest στην εκπομπή και φρόντισε να τιμήσει της ελληνικές του ρίζες για άλλη μια φορά, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.
Το ζεϊμπέκικο του Νίκου Αλιάγα
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του σόου ο Νίκος Αλιάγας ανέβηκε στη σκηνή, και ρώτησε τους παρευρισκόμενους αν μπορεί να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο με αυτούς να του απαντούν πως βεβαίως και μπορεί να το κάνει.
«Δεν υπάρχει ελληνικό τανγκό, αλλά υπάρχει το ζεϊμπέκικο, είναι ο χορός του αετού», είπε ενώ έδειχνε την περιστροφική κίνηση που κάνει το σώμα κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού χορού με το χέρι του και πρότεινε να χορέψει.
Έτσι, χόρεψε το τραγούδι «Της ξενιτιάς», με τους θεατές να τον χειροκροτούν και τους κριτές να τον βαθμολογούν με «10», ενώ αυτός φώναζε «Ώπα».
View this post on Instagram
«Λίγο ζεϊμπέκικο για τον δρόμο»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής φροντίζει συχνά να τιμά τον τόπο καταγωγής του, τα Σταμνά Αιτοακαρνανίας από της πλευρά του πατέρα του, και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του, ενώ γεννήθηκε στη Γαλλία.
Με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου να πλημμυρίζει το πλατό, ο Νίκος Αλιάγας συγκίνησε κριτές και θεατές.
Ο ίδιος δημοσίευσε το απόσπασμα από τον χορό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Λίγο ζεϊμπέκικο για τον δρόμο», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442