Ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα συμπλήρωνε σήμερα 32 χρόνια ζωής, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς στις 9 Οκτωβρίου 2024 βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε στην περιοχή της Γλυφάδας.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στις τάξεις του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ δύο ημέρες αργότερα, η εθνική ομάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη των τελευταίων ετών, επικρατώντας της Αγγλίας με 2-1 μέσα στο Γουέμπλεϊ για το Nations League. Ένα αποτέλεσμα που όπως ήταν απολύτως λογικό, αφιερώθηκε στην μνήμη του Μπάλντοκ.
Σήμερα (9/3) στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας στο Facebook, φιλοξενείται μία ανάρτηση στην μνήμη του Μπάλντοκ, που συνοδεύεται από το σχόλιο: «Σήμερα ο George θα γινόταν 32 ετών. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στο μυαλό και στις καρδιές μας για πάντα! Για εμάς δεν έφυγες ποτέ»…
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.