O Tεό Ερναντέζ της Μίλαν έχει μπλεξίματα με τον νόμο καθώς κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κορίτσια σε ιδιωτικό κέντρο διασκέδασης στο Μιλάνο.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube ο Φαμπρίτσιο Κορόνα,ο οποίος δημοσίευσε βίντεο που δείχνουν τον Τεό Ερνταντέζ να επιτίθεται στα κορίτσια, ενώ το ένα να κάθεται κοντά του και το άλλο να σπρώχνεται σε ένα τραπέζι.
Αυτές οι εικόνες, τις οποίες είχε στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου και άλλοι μάρτυρες, δεν τέθηκαν υπ’ όψιν των αρχών. Ένα έγγραφο μεταξύ του δικηγόρου του Τεό Ερναντέζ και του ιδιοκτήτη του κλαμπ αναφέρει ότι ο τελευταίος ζήτησε 65.000 ευρώ για να καλύψει τις ζημιές, με επιπλέον 30.000 ευρώ για να αφαιρέσει τα βίντεο.
Τι είπε ο δικηγόρος του Τεό Ερναντέζ
«Δημοσίευσα αυτήν την ιστορία γιατί πιστεύω ότι ενδιαφέρει το κοινό και αξίζει να γίνει γνωστή. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι, τα μέσα ενημέρωσης και, πάνω απ’ όλα, ο Τεό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κορόνα.
Ο Κορόνα βρέθηκε πρόσφατα στην επικαιρότητα για τον βασικό του ρόλο στην αποκάλυψη σκανδάλων στα μέσα ενημέρωσης, όπως οι παράνομες υποθέσεις στοιχημματισμού, που αφορούν στους Σάντρο Τονάλι, Νικολό Φατζιόλι και Νικολό Ζανιόλο.
Προς το παρόν, τόσο η Μίλαν, όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, δεν έχουν τοποθετηθεί σχετικά με το «επίμαχο» υλικό.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.