Τι είπε ο Γκουαρντιόλα για τη χειρονομία στον κόσμο της Λίβερπουλ: «Ελπίζω να μην έχω την ίδια τύχη με τον Μουρίνιο»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δέχεται έντονη κριτική για τις αντιδράσεις του τον τελευταίο καιρό και απάντησε για την χειρονομία που έκανε στον κόσμο της Λίβερπουλ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε πολύ δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό, έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη και είναι με την πλάτη στον τοίχο σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι πολίτες προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταίο αυτό με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, όπου η ομάδα του Καταλανού τεχνικού ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την αντίστοιχη του Άρνε Σλοτ.
Ο Γκουαρντιόλα είχε και σε αυτό το παιχνίδι μία πολύ ιδιαίτερη αντίδραση, δείχνοντας στον κόσμο των κόκκινων έξι δάχτυλα για τα πρωταθλήματα που έχει πάρει και ασκείται έντονη κριτική από τα ΜΜΕ στην Αγγλία για τον τρόπο που χειρίζεται το ντεφορμάρισμα της ομάδας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε σε όσους τον κατακρίνουν για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τις αντιδράσεις του, τονίζοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν του ήταν κουλ!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα
«Έχασα την ψυχραιμία μου με τη χειρονομία στο Άνφιλντ; Ποτέ μου δεν ήμουν κουλ. Βασικά, ξέρετε γιατί με βλέπατε κουλ; Γιατί κέρδιζα, κερδίζαμε. Οι άνθρωποι που κερδίζουν είναι τόσο κουλ, τόσο όμορφοι, τόσο καλοί. Όταν όμως δεν κερδίζεις ισχύει το ακριβώς αντίθετο», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Ελπίζω να μην έχω την ίδια τύχη με τον Ζοσέ. Μπορεί να είμαστε ίδιοι, αν κι εκείνος πήρε τρία πρωταθλήματα κι εγώ έξι».
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»! (vid)
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4 (vid)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442