Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Βελιγράδι, παίρνοντας το θρίλερ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 10η αγωνιστική της Euroleague.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Ισραηλινούς τονίζοντας πως μπορεί να είναι πιο αισιόδοξος για το μέλλον, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Η δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας στη σεζόν. Όλοι ξέρουν ότι εδώ υπάρχει μια περίεργη κατάσταση, αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που σε πιέζει στα όριά σου για να την νικήσεις.
Παίζει για 40 λεπτά, παλεύει, έχει παιδιά με προσωπικότητα, ενώ ο coach Κάτας έχει μία φιλοσοφία δύσκολη να προσαρμοστείς σε αυτή.
Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και στους λίγους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Μπορώ να είμαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον, από τη στιγμή που κερδίζουμε αντιπάλους σαν τη Μακάμπι».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.