Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Μόναχο όπου αύριο (25/10, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ και στη σημαντικότητα του Εβάν Φουρνιέ.
Οι δηλώσεις του Μουστάφα Φαλ:
Για το ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 97 και 109 πόντους στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν: «Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο τρανζίσιον, γι αυτό πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και να επιστρέφουμε στην άμυνα γρήγορα».
Για το αν θα είναι ρίσκο ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα με «run & gun», όπως εξελίχθηκε το ματς με την Εφές: «Ναι, γιατί το δεύτερο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές ήταν πολύ κακό, τούς επιτρέψαμε να αποκτήσουν ρυθμό γι αυτό τώρα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος».
Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ κι αν τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα: «Ναι, πάντα νιώθω άνετα μαζί του. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτώ ρυθμό, βρίσκω τη φόρμα μου…».
Για το σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα: «Με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι η τέταρτη μου σεζόν σε αυτό το σύστημα, πρέπει να πασάρω την μπάλα κάτι που μού άρεσε πάντα, οπότε νιώθω πολύ άνετα».
Για τον συμπατριώτη του Εβάν Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ο Εβάν θα είναι κλειδί για μας μέσα στη σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.