Ανατριχίλα για Μπάλντοκ: Η αποκάλυψη παράγοντα της ΕΠΟ για τον αδικοχαμένο άσο
Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, αποκάλυψε, πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα πήγαινε στην πρεσβεία της χώρας μας στην Αγγλία, για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στο παιδί του.
Μία από της μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία, στη «σκιά» της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος 31χρονος αμυντικός της Εθνικής και του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γούμπλεϊ για το παιχνίδι με την Αγγλία και μάλιστα την επομένη του αγώνα είχε κλείσει ραντεβού με τον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του.
Αναλυτικά όσα είπε
Για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Βιώσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με ανάμεικτα συναισθήματα στο Λονδίνο. Πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία οι διεθνείς μας είχαν να διαχειριστούν μία σοκαριστική απώλεια. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γουέμπλεϊ και την επομένη του αγώνα με την Αγγλία θα πήγαινε στον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του. Ο Γιώργος ήταν από τα καλύτερα παιδιά και οι συμπαίκτες του έβγαλαν το καλύτερό τους πρόσωπο και με τις δύο διαδοχικές νίκες τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του», σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αείμνηστο Τζορτζ Μπάλντοκ.
Για την πρόσληψη Γιοβάνοβιτς στην Εθνική: «Εγώ ήμουν αντίθετος στην αποχώρηση του Πογέτ γιατί πίστευα ότι πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα. Αλλά όταν ο κ. Γκαγκάτσης μας έφερε στο τραπέζι το όνομα του Γιοβάνοβιτς ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή».
Για την επιστροφή του κόσμου στο πλευρό της Εθνικής: «Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο όχι για τα λεφτά, αλλά για να έρθουν να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.