Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο
Ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας, με μια λιτή και to the point ανάρτησή του στο Instagram έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα events του φθινοπώρου. Ο λόγος για την εμφάνιση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, μια συναυλία στην οποία -όπως είχε ανακοινωθεί- θα συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας. Ωστόσο, ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, έφερε αλλαγές στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας.
Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες» δεν θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο. Μια είδηση που είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, σχετικά με τους λόγους που η Μαρινέλλα «έκοψε» τελευταία στιγμή τον Χρήστο Μάστορα – ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακούστηκε ότι δεν πήγε στην δεύτερη προγραμματισμένη πρόβα.
Ο Χρήστος Μάστορας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
Για αυτό και ο τραγουδιστής, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε οι φήμες να μην «καπελώσουν» την αυριανή συναυλία.
«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη και εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία».

- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική
- Κατάρ: Απομακρύνεται προσωπικό από την αμερικάνικη βάση Αλ Ουντέιντ
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
- Γροιλανδία: Απειλεί τον πρωθυπουργό ο Τραμπ – Κρίσιμη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442