Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Έτοιμος για τη πρώτη «μάχη» με τη Στρούμιτσα
H ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κοντράρεται απόψε (17/9,22:00) με τη Στρούμιτσα στη Βόρεια Μακεδονία για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League
Το ευρωπαϊκό της ταξίδι, για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων, αρχίζει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, την Τρίτη (17/9) το βράδυ, από τη Βόρεια Μακεδονία.
Συγκεκριμένα, στις 20:00 (COSMOTE SPORT 6 HD), oι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, Στρούμιτσα, για το πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την άλλη Τρίτη (24/9).
Την Δευτέρα (16/9) το μεσημέρι, η αποστολή του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ έφτασε στην πόλη της ανατολικής Βόρειας Μακεδονίας και στη συνέχεια, το βράδυ, προπονήθηκε στο γήπεδο της Στρούμιτσα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για την πρώτη φετινή επίσημη ευρωπαϊκή «μάχη».
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442