Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρτίζαν ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το ΝΒΑ.
Ο Σέρβος φόργουορντ μιλώντας στο podcast «Luka & Kuzma» αναφέρθηκε στην εμπειρία του στις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ μίλησε και για τους τραυματισμούς του.
Οι δηλώσεις του Αλεξέι Ποκουσέφσκι:
Για την εμπειρία του στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ: «Όταν με ρωτούσαν πώς πήγαιναν τα πράγματα για εμένα στο NBA, έλεγα ότι όλα είναι τέλεια. Έλεγα ότι ‘είμαι εδώ για να κάνω αυτό που αγαπώ’ και ότι ‘Απεχθάνομαι τα πάντα, εκτός από το να παίζω μπάσκετ’. Φωτογραφίες, ταξίδια, συνεντεύξεις κτλ. Απεχθανόμουν τα πάντα, εκτός από αυτά που συνέβαιναν στο παρκέ. Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα, δεν μπορούσα να παίξω όσο θα ήθελα, για πολλούς διαφορετικούς λόγους.
Τα πάντα στο NBA είναι δημιουργημένα γύρω από τα χρήματα. Οι General Managers το ξέρουν αυτό και προσπαθούν να πείσουν τους παίκτες, προσφέροντας λεφτά. Εξάλλου, πολλοί παίκτες στο NBA ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα λεφτά τους. Αν πληρώνονται καλά, αποδίδουν και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο. Για αυτό εκπλήσσονται όταν έρχονται και βλέπουν αυτή την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη».
Για τους τραυματισμούς του: «Πριν από την τέταρτη σεζόν μου, αντιμετώπισα δύο ατυχείς τραυματισμούς. Πήδηξα για ένα ριμπάουντ, κάποιος με χτύπησε στα πόδια και έπεσα χτυπώντας τον ώμο μου και το κεφάλι μου. Έγινε εξάρθρωση στον ώμο μου και αυτό κράτησε για 1,5-2 μήνες. Για αυτό δεν ήμουν στην εθνική εκείνο το καλοκαίρι (2023).
Μετά πήγα στο προπονητικό κέντρο στην Οκλαχόμα και αρχίσαμε να συζητάμε με τους Θάντερ για το συμβόλαιό μου. Την ίδια ημέρα που αρχίσαμε να μιλάμε, τραυματίστηκα ξανά. Προσγειώθηκα σε κάποιο πόδι και γύρισα τον αστράγαλό μου. Αργότερα, είχαμε μια συνομιλία με τον General Manager και μου εξήγησε ότι δεν μπορούσα να τραυματιστώ σε χειρότερο χρονικό σημείο. Όλα αυτά άλλαξαν τα σχέδιά μου, αλλά ίσως να έγιναν για καλό».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους