Με πολύ καλή και πειστική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Βόλος νίκησε τη Σαλερνιτάνα με 1-0 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Ιταλία.
Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Μαγνησίας σημείωσε ο Γκαρθία στο 17’ μετά από κλέψιμο της μπάλας και πολύ ωραίο πλασέ.
Με την ομάδα της Σαλερνιτάνα δεν αγωνίστηκε ο Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό κι αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (19/7) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ