Με 16-1 επικράτησε ο Βόλος της Τορτζιάνο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους.
Ο Χοακίν Γκόμεζ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να δείξουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται έπειτα από σχεδόν 20 ημέρες προετοιμασίας αλλά και να… ξεμπουκώσουν από τις εξαντλητικές προπονήσεις.
Για την ομάδα του Βόλου επτά τέρματα σημείωσε ο Γκαρσία, τρία ο Ασεχνούν, δύο ο Νταλιάνης, από ένα οι Μεντιέτα, Βιγιαφάνες και Κόμπα, ενώ υπήρξε και ένα αυτογκόλ.
Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι εξής: Κόβατς, Καλογερόπουλος, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Τάχατος, Γκλάβτσιτς, Δόσης, Μεντιέτα, Σμέλερς, Ασεχνούν και Νταλιάνης
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι εξής: Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Θεοχάρης, Κορρέα, Μύγας, Βιγιαφάνες, Ντε Καμπς, Κόμπα, Λυκουρίνος, Νταλιάνης και Γκαρσία.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.