Ένας Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρεωσης με καταγωγή από το Σοφικό Κορινθίας, που επιχείρησε εθελοντικά στη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και διακομίζεται στο γενικό της Νίκαιας της Αττικής.
Ο άτυχος άνδρας δεν είχε βάρδια σήμερα ωστόσο έσπευσε να βοηθήσει για την κατάσβεση της μεγάλη φωτιάς.
Άλλοι τρεις τραυματίες
Είναι ο τέταρτος πυροσβέστης που πηγαίνει στο νοσοκομείο επιχειρώντας στη συγκεκριμένη φωτιά.
Νωρίτερα στο νοσοκομείο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν ακόμα τρεις τραυματίες, ένας εθελοντής και δύο πυροσβέστες. Σύφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ καλά στην υγεία τους.
Ο ένας μάλιστα ίσως να έχει πάρει και ήδη εξιτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Επιπυραγό με θλαστικά τραύματα από πτώση, έναν Αρχιπυροσβέστη με κάταγμα στο χέρι και έναν εποχικό πυροσβέστη με ελαφρά εγκαύματα στο χέρι και στο πρόσωπο.
Σε ύφεση η φωτιά
Το πύρινο μέτωπο τις τελευταίες ώρες είναι σε πλήρη ύφεση με μικρές εστίες σε δύσβατα σημεία. Ωστόσο λόγω του κινδύνου αναζωπυρώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας θα επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.