Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, πριν από λίγες μέρες.
Οι πράσινοι όμως την απέρριψαν και η «A Bola» κάνει λόγο σήμερα για αξεπέραστα εμπόδια και για μη διαλλακτικότητα από πλευράς τριφυλλιού.
Τι αναφέρει η «A Bola»
«Οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό είναι πολύ δύσκολες. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ, καθώς η ελληνική ομάδα είναι αδιάλλακτη. Τα ποσά που ζητούν για τον Ιωαννίδη και επιμένουν να μην μειώνουν τις απαιτήσεις τους είναι απρόσιτα για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμη πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 24χρονου άσου που θέλει πολύ ο Ρούμπεν Αμορίμ», αναφέρουν οι Πορτογάλοι σημειώνοντας και την πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε.
«Ο Αμορίμ επικοινώνησε με τον παίκτη και του εξήγησε τον ρόλο που του ετοιμάζει και τον δελεάζει με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Η προοπτική της Σπόρτινγκ είναι αυτή που ενθουσιάζει τον Ιωαννίδη περισσότερο», υποστηρίζει η A Bola. «Στη Λισαβόνα περιμένει τον Έλληνα φορ ένα συμβόλαιο μέχρι το 2029, με ρήτρα 80 εκατ. ευρώ ή ακόμη και 100 εκατ. ευρώ. Όμως όλα περιπλέκονται λόγω της επίμονης στάσης του Παναθηναϊκού, που έχει και τον τελευταίο λόγο», καταλήγει.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.