Ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μητέρα του, για χάρη της συντρόφου του, Πάουλα Μπαντόσα, μετά από όσα είπε για εκείνη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο «Πρωινό» μετά την επιστροφή του από το Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας τενίστας ήρθε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.
Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του, η οποία επεσήμανε ότι η αγαπημένη του γιου της δεν έχει αυτοπεποίθηση.
«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου»
«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει. Φυσικά, πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
«Ήρθατε στην Ελλάδα με την κα. Μπαντόσα και έτσι δίνετε τέλος στις φήμες χωρισμού…», του είπε η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, σωστά. Αυτό έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες».
«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κα. Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Είμαι φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία», συμπλήρωσε επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.