Στιγμές λαχτάρας έζησε Λαρισαίος στο σπίτι του σε περιοχή της Λάρισας, όταν αντίκρισε φίδι στην μπανιέρα του.
Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες στην συνοικία της Φιλιππούπολης και στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.
Πώς προσπάθησε να το διώξει
Ο άνδρας εντόπισε ένα μικρό φίδι να ξεπροβάλλει από το σιφόνι της μπανιέρας στην τουαλέτα του διαμερίσματος.
Μετά τον τρόμο που έζησε αρχικά, η πρώτη του κίνηση ήταν να ανοίξει το καυτό νερό, να το ρίξει μαζί με χλωρίνη και φυσικά να βουλώσει το σιφόνι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το onlarissa.
Έπειτα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και εκείνος με τη σειρά του κάλεσε συνεργείο απεντόμωσης προκειμένου να κάνει την εφαρμογή για την απώθηση του φιδιού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.