Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα πια για τον τελικό του Conference League που θα γίνει αύριο (29/5, 22.00) στην AEK Arena με αντίπαλο την Φιορεντίνα.
Η ιταλική ομάδα έφτασε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (27/05) στην Ελλάδα. Αφού έκανε προπόνηση στο προπονητικό της κέντρο πριν αναχωρήσει από την Φλωρεντία και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην «OPAP Arena».
Το πρωί της Τρίτης (28/05) οι παίκτες των «βιόλα» και ο Βιντσέτζο Ιταλιάνο βρέθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».
Υπενθυμίζεται ότι η Φιορεντίνα, ανακοίνωσε sold out στο «Αρτέμιο Φράνκι», όπου θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνη ο τελικός.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.