Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 ο Τζαμπάρι Πάρκερ (pic)
Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 θα συνεχίσει να είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό φόργουορντ
Κάτοικος Βαρκελώνης θα συνεχίσει να είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό έως το 2026.
Ο παίκτης αποτέλεσε ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή των μπλαουγκράνα, με τον 29χρονο φόργουορντ να προσαρμόζεται γρήγορα στην Euroleague και να εξελίσσεται σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον Ρότζερ Γκριμάου, μέσα στην σεζόν.
Η διοίκηση των Καταλανών επιβράβευσε τον Πάρκερ με ένα νέο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην παίκτης των Μπακς και των Σέλτικς, μεταξύ άλλων, θα συνεχίσει να φοράει την μπλαουγκράνα φανέλα για ακόμα δύο χρόνια.
«Είμαι πολύ ευγνώμων. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Μπαρτσελόνα είχα καλά συναισθήματα, καλούς αγώνες και εμπειρίες. Θέλω απλώς να κρατήσω αυτές τις καλές στιγμές με περισσότερα χρόνια εδώ στη Βαρκελώνη. Ήταν πολύ εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση.
Θα έπαιρνα αυτή την απόφαση 10 φορές αν είχα την ευκαιρία . Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση», δήλωσε χαρούμενος ο Πάρκερ μετά την ανακοίνωση του νέου του συμβολαίου.
Τη φετινή σεζόν στη EuroLeague, ο Πάρκερ μετρά 10.3 πόντους και 3.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.